Неделни извештаи за измерени средно-дневни емисии

Извештаи Јуни 2020
Извештаи Мај 2020
Извештаи Април 2020
Извештаи Март 2020
Извештаи Февруари 2020
Извештаи Јануари 2020
Извештаи Декември 2019
Извештаи Ноември 2019
Извештаи Октомври 2019
Извештаи Септември 2019
Извештаи Август 2019
Извештаи Јули 2019
Извештаи Јуни 2019
Извештаи Мај 2019
Извештаи Април 2019
Извештаи Март 2019
Извештаи Февруари 2019
Извештаи Јануари 2019
Извештаи Декември 2018
Извештаи Ноември 2018