NGJITJA NË KILIMANXHARO

15.01.2018

Goce Srafimov, Menaxheri i Grupacionit për Kategorinë e Prokurimit të Grupacionit TITAN u ngjit në majën e Kilimanxharos dhe e shpalosi flamurin e TITANIT. Kilimanxharo është vargmali më i lartë në Afrikë. Shtrihet në verilindje të Tanzanisë, në kufi me Keninë. Maja më e lartë është me 5,892 metra lartësi mbidetare. Çimentorja USJE përshëndet përzemërsisht këtë akt trimërie dhe është krenare për punonjësit e saj ambiciet e të cilëve i udhëheqin ata për të pushtuar majat e reja! Goce, ne ju urojmë ngjitjen në sa më shumë maja të tjera!

"Ngjituni majave më të larta jo që bota të mund t'ju shohë, por që ju mund ta shihni botën"