Титаните освоија уште еден врв

10.08.2020

Август 2020 година

Голема Арарат е највисокиот врв во Турција и меѓу највисоките врвови во Западна Азија, на планината Арарат во источниот регион на Анадолија во Турција, во близина на границата со Иран, Ерменија и Азербејџан.

Гоце Серафимов, нашиот Групациски менаџер за категорија набавки го освои овој врв и го развеа знамето на ТИТАН на врвот на Арарат на висина од 5 137 метри на 6 август 2020 година.

Му посакуваме успех на Гоце и освојување на уште многу врвови!